Header Ads

Breaking News
recent

World of Warships: we gaan de diepte in?



Onderzeeërs in World of Warships!

Gaat het nu dan toch echt gebeuren

Het valt natuurlijk wel een beetje in de lijn der verwachting; "Onderzeeboten, of duikboten" het is maar hoe je het noemen wilt, gaan nu toch wel degelijk hun opwachting maken in World of Warships.

Hoewel eerst nog geacht werd dat de mechanica en de gameplay te moeilijk zou zijn voor de bestaande game engine van World of Warships, is nu na het introduceeren van de nieuwe gameplay in vliegdekschepen, te samen met het Terror from the Deep event genoeg kennis opgedaan om Onderzeeërs te gaan introduceren in het spel.



Of in ieder geval gaan ze zoals Tanatoy (WG Staff Community Administrator)enkele tijd geleden bekend maakte op het WoWS forum, in de SuperTest!

De volledige en orgineele tekst in het engels vindt je hier!>0<

Zoals dus bekend is gemaakt, gaan we dus eerst een Amerikaanse en (natuurlijk) Duitse variant van deze zien welke eerst in gesloten test, opgevolgd door een(zoals als eerder met de Carriers) speciaale test server voor de onderzeeérs waarbij iedereen de kans krijgt deze te testen.

We kunnen hier wel uit opmaken dat WG toch wel eennieuwe kant op wil gaan en dus het bestaande spel en gameplay meer diepte wilt geven om zo (naar zo vermoed ik) een jonger publiek aan te trekken.

Het is natuurlijk een feit dat WG in het verleden al heeft aangegeven in World of Tanks om een meer dynamische gameplay te willen zoeken zoals dus warthunder en zo World of Tanks, Warships en het minder populaire Warplanes wilt gaan samenvoegen

We werden natuurlijk ook al eerder geconfronteerd met onderzeeers en deze zijn naast de Kitakaze(torpedo elllende) altijd een hot topic geweest voor World of Warships.

Maar na het succes van het Terror of the Deep (halloween event 2018) en de nieuwe carrier gameplay zullen we zeker na het verschijnen van filmpjes over de K-21 en USS- COD(kabeljauw) naar mijn mening zeker in de aanloop naar Gamescom 2019 meer geteased worden met beelden van deze submarine gameplay om alvast nieuwe spelers op de beurs(GamesCom2019) aan te gaan trekken.

We houden u via hier zeker op dehoogte over verdere ontwikkelingen in de toekomst

voor nu behouden vaart en tot een volgende.....

(eerder gereleaste filmpjes van de K-21 en USS COD)

USS-COD




K-21


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.